Лондон — Дори събитие в чест на покойната принцеса Даяна не

...
Лондон — Дори събитие в чест на покойната принцеса Даяна не
Коментари Харесай

Уилям нарича Кейт „изкуствената“ на фона на фото скандал, докато той и Хари спазват дистанция на събитието на принцеса Даяна

Лондон — Дори събитие в чест на починалата принцеса Даяна не може да докара нейните отчуждени синове, принц Уилям и принц Хари, още веднъж дружно тази седмица. На 25-те годишни награди Diana Legacy Awards, в чест на млади основатели на световната смяна в Лондон, двамата братя очевидно се държаха на разстояние в четвъртък вечерта – както по време, появявайки се с часове разстояние, по този начин и на място, защото бяха на половин свят един от различен.

Уилям, принцът на Уелс, участва персонално и отпразнува 20-те спечелили, които той похвали като отлични образци за „ вярата на майка ми, че младежите могат да трансформират света. “

“ Тя ме научи, че всеки има капацитета да даде нещо назад, че всеки нуждаещ се заслужава поддръжка в живота “, сподели Уилям за починалата си майка.

Часове по-късно, дълго откакто брат му си потегли от събитието, Хари поздрави тазгодишните носители на премията Даяна посредством видео от вкъщи си в Калифорния.

Кралица Елизабет II почина. И двамата бяха на погребението на...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР